STALEN TAATSDEUREN PRIJS

Bent u op zoek naar een mooie stalen taatsdeur voor in uw woning? Maar weet u niet precies hoeveel deze gaat kosten? De prijs van stalen taatsdeuren kunnen namelijk enorm verschillen afhankelijk van een aantal zaken. De leverancier bijvoorbeeld, maar ook het ontwerp en of u deze zelf installeert of hier hulp bij nodig heeft. Dus mocht u de prijs van stalen taatsdeuren willen weten – en waar deze van afhankelijk is, leest u dan verder.

Stalen taatsdeuren prijs – wat kunt u verwachten

Een taatsdeur is een deur die anders werkt dan de meeste normale deuren. In plaats van aan de zijkant van de deurpost, is deze namelijk ergens in het midden gemonteerd. Dit zorgt voor een interessant effect, waarbij de deur in open stand een rechte lijn door het midden (of een beetje naar de zijkant) maakt. U kunt dus aan twee kanten van de deur door de deuropening lopen.

Vanwege deze lastige bevestiging, is de prijs van stalen taatsdeuren ook hoger dan voor normale deuren die aan de zijkant van de deurpost worden bevestigd. Over het algemeen beginnen de meeste stalen taatsdeuren qua prijs vanaf €1.500. Afhankelijk van het model kan dit dan oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Mocht u dubbele stalen taatsdeuren willen installeren in uw woning, dan komt u al gauw bij een prijs die begint vanaf €2.500. U vraagt zich wellicht af waarom dubbele taatsdeuren duurder zijn, ook al gebruiken ze hetzelfde oppervlak. Dat komt omdat er meer omranding en staal nodig is voor dubbele taatsdeuren dan voor enkele. En aangezien het glas een van de goedkopere onderdelen is van de deur, ziet u dit terug in de prijs.

Waaruit bestaat de prijs van stalen taatsdeuren?

De prijs van stalen taatsdeuren is dus opgebouwd uit verschillend onderdelen. Om te beginnen is er het materiaal zelf: het staal, glas en de omranding. Daarnaast moet de deur ook bevestigd worden met scharnieren aan de onderkant en aan de bovenkant. En als laatste zijn er uiteraard ook nog de kosten van het installeren van de deur.

Belangrijk om bij stil te staan is dat de bovengenoemde prijs van stalen taatsdeuren gebaseerd is op een standaard taatsdeur. Zeker bij de installatie van stalen taatsdeuren doet u er goed aan altijd even contact op te nemen met ons zodat wij kunnen kijken op welke wijze en met welk formaat wij het beste de deur in uw woning kunnen plaatsen. Dus mocht u interesse hebben in stalen taatsdeuren, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij u snel verder kunnen helpen.

Voor meer informatie over stalen deuren met glas kunt u de link volgen.