STALEN OPENSLAANDE DEUREN PRIJS

Stalen deuren staan goed in vrijwel elk soort interieur. Of u nu een moderne look wilt hebben in uw woning, of dat u kiest voor een meer retro uitstraling. Echter hebben veel mensen nog de verkeerde indruk dat stalen deuren (dan wel met glas) erg duur zijn. Dit hoeft echter helemaal niet waar te zijn. Als u dus geïnteresseerd bent in onze stalen deuren, en u wilt weten welke prijzen wij hanteren, leest u dan verder op deze pagina.

Wat zijn de prijzen van onze stalen openslaande deuren?

De prijzen van onze stalen deuren vallen tussen de € 1900 en € 2600. Dat betekent dat u dus voor elke prijsklasse bij ons terecht kunt. In de lagere klasse vindt u vooral kleinere stalen deuren, en in het hogere segment zijn dat met name grotere taatsdeuren.


Hier een overzicht van wat de prijzen zijn per categorie:

  • Enkele stalen binnendeuren – vanaf € 1900,- p/st
  • Dubbele stalen binnendeuren – vanaf € 2600,- p/st
  • Taatsdeuren – vanaf € 2400,- p/st

Waar moet u verder rekening mee houden

Uiteraard maakt het ook nog verschil uit wat u precies kiest voor uw stalen openslaande deuren. Hoe groter de afmetingen van uw deur, hoe hoger de prijs zal zijn. Daarnaast maakt het ook nog uit hoe dik u de deur maakt. Dikker betekent meer staal, en dat zal ook verwerkt worden in de prijs.

In totaal moet u dus rekening houden met het volgende:

  • Wat voor soort deur wilt u (enkele of dubbele openslaande deur, taatsdeur)?
  • Wat zijn de afmetingen van uw deur?
  • Hoe dik wilt u dat uw deur is?
  • Wilt u een compleet glazen plaat, of heeft u liever een patroon in de deur? (het stalen frame loopt door het centrum van de deur en er zijn dus een aantal glazen platen nodig)

De prijs van uw stalen openslaande deur zal dus afhankelijk zijn van de antwoorden op deze vragen. Daarnaast hebben wij ook een assortiment van standaard klaargemaakte deuren. Als u dus een deuropening heeft met standaard maten, dan kunt u voor deze aanpak kiezen. Uiteraard bent u zo goedkoper uit dan met een op maat gemaakte deur.

Vraag een offerte aan voor u openslaande stalen deur

Wilt u weten wat uw stalen openslaande deur gaat kosten? Neem dan contact met ons op en laat ons weten wat u precies verwacht van uw deur. Vertel ons wat voor soort deur u wilt, hoeveel deuren u nodig heeft en of u nog eventuele extra’s wilt. Belangrijk is om de afmetingen te vermelden!

En mocht u nog een andere vraag hebben, bijvoorbeeld over hoe wij de prijzen van onze stalen openslaande deuren berekenen – of hoe wij te werk gaan tijdens het productie proces, twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van uw ideale stalen binnendeur!

Meer informatie over stalen deuren met glas of stalen deuren op maat.