PLAATWERK

Gerritsen Metaaltechniek biedt ook oplossingen in plaatwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het knippen, ponsen, buigen, kanten, zetten, stansen, walsen, zagen, ponsnibbelen, lassen, lasersnijden en assembleren van metaalproducten. Gerritsen Metaaltechniek biedt kwalitatief hoogstaand plaatwerk voor een scherpe prijs. Door gedegen vakmanschap in combinatie met een diversiteit aan geavanceerde machines zorgen wij ervoor dat wij ons continu aanpassen aan de wensen van de klant.

Naast allround plaatwerk kunnen wij een breed pakket aan bewerkingen verzorgen. Daarom is Gerritsen Metaaltechniek uw specialist op vrijwel elk gebied van metaalbewerking. Wij maken van uw schets of tekening een goed eindproduct of het nou om enkelstuks of kleine serieproducties gaat.

Door korte levertijden, zeer scherpe prijzen, kwaliteit volgens de wensen van de klant en een continu verbeterproces onderscheiden wij ons in onze branche. Neem contact op met ons indien u meer informatie wenst over wat wij op het gebied van plaatwerk voor u kunnen betekenen.