ORGANISATIE

Gerritsen Metaaltechniek, voorheen Gerritsen Konstruktie, is opgericht in 1995 en uitgegroeid tot een gerenommeerde toeleverancier op het gebied van halffabrikaten in de metaalindustrie. Wij produceren uw product geheel in eigen beheer. Of het nu gaat om zetwerk, laswerk, draai- of freeswerk, lasersnijden en plasmasnijden bij ons bent u aan het juiste adres. Gerritsen Metaaltechniek beschikt over een deskundig, gemotiveerd team en een geavanceerd machinepark.

Wij voorzien uw product indien gevraagd tevens van een complete conservering waaronder; verzinken, stralen, natlakken en poeder coaten. Uw product wordt geleverd met garantie verklaringen en certificaten. Wij zijn in staat om opdrachten tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en korte levertijden te bedienen.

Sinds 2008 kunt u ons vinden in Woudenberg in ons moderne pand op de Klein Landaas 10. Onze organisatie is overzichtelijk en omvat naast het bedrijfsburo en de administratie diverse medewerkers die gespecialiseerd zijn in verschillende disciplines van metaalbewerking.