Stalen frame op maat

Bent u ondernemer of werkzaam in een bedrijf dat gebruik maakt van stalen frames? Of bent u particulier en heeft u (voor de verbouwing of een ander klusproject) een stalen frame met specifieke afmeting nodig? Dan kunt u bij Gerritsen Metaaltechniek terecht voor een stalen frame op maat. Door jarenlange ervaring, moderne apparatuur en vakkundig personeel zijn wij de eerste keus van onze klanten wanneer het gaat om een stalen frame op maat laten maken. Wilt u weten of ook uw bedrijf (of uw project als u particulier bent) gebruik kan maken van onze services? Dan nodigen wij u uit om verder te lezen voor meer informatie.

Waarvoor kunt u een stalen frame op maat gebruiken

Zoals eerder verteld zijn er 2 verschillende groepen die vaak een stalen frame op maat nodig hebben. Hier een uitleg waarvoor elk dit kan gebruiken:

  • Ondernemers en bedrijven. Vaak zien we dat bedrijven (zeker het Midden Klein Bedrijf) niet zelfs de middelen heeft om haar eigen metalen frames te produceren. Het is voor hen voordeliger én gemakkelijker om gebruik te maken van halffabricaten zodat zij hun productieproces kunnen optimaliseren. Klinkt dit u bekend in de oren? Wij kunnen u helpen met een stalen frame op maat maken.
  • Particulieren die hun huis opnieuw aan het inrichten zijn, verbouwen of voor een andere reden een stalen frame op maat nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zelf maken van een salontafel, kast of bijzettafel. Wanneer u een metalen frame nodig heeft is het belangrijk dat alle afmetingen precies juist zijn – anders loopt u het risico dat het stalen frame niet past bij de andere onderdelen die u ingekocht heeft. Meet daarom altijd goed de lengtes die u nodig heeft. Het is namelijk gemakkelijker om het in één keer goed te produceren in plaats van uw stalen frame bijwerken tot de juiste afmetingen.

Waarom een stalen frame op maat? Zoals eerder vermeld is het erg belangrijk dat de afmetingen van het frame correct zijn vergeleken met de andere materialen. Een stalen frame wordt vrijwel nooit alleen op zichzelf gebruikt, maar altijd in conjunctie met ander metaal, hout of glas. Zorg ervoor dat u hier geen problemen mee krijgt door een stalen frame op maat te bestellen.

Op zoek naar een stalen frame op maat?

Bent u op zoek naar een metalen frame op maat voor uw bedrijf of persoonlijk gebruik? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan tientallen jaren ervaring, ons eigen machinepark en een breed scala aan verschillende metaaldiensten kunnen wij u helpen met het maken van een stalen frame op maat. Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op om de specifieke details van uw opdracht te bespreken.