Stalen frame bouw

Maakt u gebruik van stalen frames in uw bedrijf? Gebruikt u hen als halffabricaat zodat u op een kosten-efficiënte manier uw eigen eindproduct kunt fabriceren? Of kunt u voor een specifieke klus stalen frame bouw benodigdheden gebruiken? Wat uw reden ook is waarvoor u stalen frame bouw materialen nodig heeft, wij kunnen u voorzien van elk metalen frame dat u maar nodig kunt hebben in de bouw. Daarnaast kunnen wij ook vakkundig al uw frames op maat laten maken. Dat betekent dat u al onze frames direct kunt gebruiken in uw eigen bedrijf.

Maakt u gebruik van stalen frame bouw materialen?

Er zijn veel verschillende redenen om stalen frame bouw materialen te gebruiken. Echter kiezen de meeste bedrijven voor bouwen met stalen frames vanwege de volgende redenen:

  • Het is licht in gewicht
  • Stalen frames worden niet aangetast door schimmel of ongedierte
  • Staal is een zeer specifiek materiaal – de maten die u kiest zullen zeer exact zijn (daarnaast is staal ook na plaatsing bestendig tegen krimp of uitzetting)
  • Door haar kracht, kan ook een dun stalen frame erg sterk zijn.
  • Stalen frame bouw benodigdheden zijn bestendig tegen winddruk en zuigkrachten
  • Geluiddempend
  • Vergeleken met houten constructies hebben stalen frame bouw constructies een betere warmte geleidingscoëfficiënt – wat het dus een milieuvriendelijkere manier maakt van bouwen.

Al deze redenen maken staal een uitstekend bouwmateriaal voor de industriële bouw. Het is sterk, flexibel en leent zich ook nog eens goed voor snel en gemakkelijke opbouw. En niet alleen bedrijven beginnen steeds meer met stalen frame bouw materialen te werken – ook de particuliere markt begint aan te trekken. Steeds meer mensen bouwen namelijk hun eigen huis in Nederland. Zij kopen een leeg kavel en gaan dan aan de slag – en aangezien zij zeer efficiënt te werk moeten gaan (particulieren hebben over het algemeen minder middelen tot hun beschikking) kiezen zij voor de meest efficiënte manier van bouwen. Hierom maken zij veel gebruik van stalen frame bouw benodigdheden.

Je kunt bij Gerritsen Metaaltechniek terecht voor al je stalen frame bouw benodigdheden

Benieuwd of ook uw bedrijf of onderneming gebruik kan maken van onze diensten? Of wilt u een beeld krijgen van hoe wij te werk gaan en een compleet overzicht van al onze metalen (stalen frame) producten? Dan kunt u rechtsboven aan de website klikken op ‘galery’ voor een fotogalerij van ons machinepark en de opslag van onze producten. Wanneer u namelijk stalen frame bouw materialen nodig heeft is het belangrijk dat wij samen met u op één lijn zitten voor een optimaal resultaat én de materialen die u precies nodig heeft. Heb je vragen over onze werkwijze of onze stalen frame bouw materialen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon (033-2861155) of email info@gerritsen-metaaltechniek.nl.