FITNESS CROSSBOXEN

Gerritsen Metaaltechniek fabriceert ook fitness crossboxen. De fitness crossbox is de perfecte oplossing voor uw sportschool. Dit product voorziet in al uw squat rack en pullup bar behoeften en meer. Met de fitness crossbox kunt u pullup bars verstellen op verschillende hoogten en breedtes. Met een crossbox kunt u klein beginnen en deze naar wens uitbreiden. U kunt zelfs de fitness crossbox aanvullen met ringen, touwen, kettlebells, zandzakken, gewichten en verschillende kin-up bars.

Indien ruimte een probleem is of u wilt de fitness crossbox op een permanente plek plaatsen dan kan een crossbox zonder achterpoten aan een muur bevestigd worden. Extra accessoires zoals multiple pullup bars kunnen vanzelfsprekend worden toegevoegd.

Een crossbox is een revolutie op het gebied van fitness apparatuur en is tevens een leuke en effici├źnte manier van trainen. Het is een combinatie van olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek.

Wilt u meer informatie wat de mogelijkheden zijn voor een crossbox bij u op locatie neem dan contact op met Gerritsen Metaaltechniek.