VOORTHUIZEN

Gerritsen Metaaltechniek is in de loop der jaren uitgegroeid tot een marktgericht constructiebedrijf met oog voor detail. Voor particulieren en bedrijven zijn wij in Voorthuizen en omstreken de betrouwbare partner voor constructiewerk en plaatbewerking.

Voor zowel allround constructiewerk, plaatwerk op maat als laswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen tevens onderhoud, fabricage, montage en laswerkzaamheden op locatie in Voorthuizen en omstreken. Dankzij ons uitgebreide machinepark is het mogelijk vrijwel alle werkzaamheden binnen de metaalbewerking onder één dak te verrichten. Hierdoor kunnen wij als constructiebedrijf een zo compleet mogelijk product voor u maken.

De technische en financiële haalbaarheid staat bij de uitwerking steeds centraal. Wij werken op basis van door u aangeleverde gegevens en tekeningen of komen bij u inmeten. Uiteraard zijn alle medewerkers gecertificeerd. Alle lassers bij Gerritsen Metaaltechniek zijn geslaagd voor hun 'welder approval test certificaat' ISO 9606-1 welke de 'EN 287' vervangt. Daarnaast is Gerritsen Metaaltechniek ISO 3834-2 en voor staalconstructies EN 1090-1 volgens executieklasse 3 gecertificeerd.

Heeft u vragen over wat Gerritsen Metaaltechniek voor uw constructiewerk kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met onze verkoopafdeling.