SCHERPENZEEL

Gerritsen Metaaltechniek is een betrouwbare partner op het gebied van constructiewerk, trappen, roestvrijstaal, montagewerk en hekwerk. Wij werken voor bedrijven en overheidsinstanties maar als particulier bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij produceren hoofdzakelijk maatwerkopdrachten van groot tot klein in de regio Scherpenzeel. Bij het verkrijgen van een opdracht moeten prijs en kwaliteit altijd met elkaar in balans zijn. Maatwerk, hoogwaardige kwaliteit en perfecte afwerking zijn kenmerken van ons bedrijf.

Wij zijn in staat om onze productiecapaciteit optimaal te spreiden. Met een sterk en gecertificeerd team van medewerkers zijn we in staat om vrijwel iedere klus te klaren. Onze kennis van materialen en technieken en leveren voortdurend kwaliteitswerk af.  Gerritsen Metaaltechniek kunnen voor u het gehele traject uit handen nemen, van ontwerp, constructieberekening tot en met montage en onderhoud van de constructie.

Gerritsen Metaaltechniek is een klant gedreven partner in Scherpenzeel en omstreken en bouwt aan lange termijn relaties door het productieproces van de opdrachtgever centraal te stellen. Door een flexibele procesinrichting zijn wij enerzijds in staat snel te reageren en anderzijds voortdurend verbeteringen door te voeren in het product en het productieproces.

Heeft u vragen over wat Gerritsen Metaaltechniek voor uw constructiewerk kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met onze verkoopafdeling.