LUNTEREN

Gerritsen Metaaltechniek bedient klanten uit zeer uiteenlopende branches in Lunteren en omstreken. Onze afnemers zijn bedrijven in de machinebouw, apparatenbouw, landbouw, scheepsbouw, kranenbouw, wegtransport, chemie, voedingsmiddelenindustrie, mallenbouw en weg- en waterbouw maar ook particulieren.

Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een VCA bedrijfscertificering. Hiermee wordt aangegeven dat wij erop zijn gericht risico’s ten aanzien van Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu uit te sluiten of tenminste tot een voor de onderneming en haar medewerkers aanvaardbaar niveau te handhaven. Al onze medewerkers zijn geslaagd voor hun 'welder approval test certificaat' ISO 9606-1. En daarnaast is Gerritsen Metaaltechniek ISO 3834-2 en voor staalconstructies EN 1090-1 volgens executieklasse 3 gecertificeerd.

De technische en financiële haalbaarheid staat bij de uitwerking steeds centraal. Gerritsen Metaaltechniek luistert goed naar uw wensen en wij brengen onze kennis en ervaring in om samen te komen tot een optimale oplossing zowel op het gebied van duurzaamheid, uitstraling en functionaliteit.

Heeft u vragen over wat Gerritsen Metaaltechniek voor uw constructiewerk in Lunteren en omstreken kan betekenen? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.