EDE

Gerritsen Metaaltechniek bestaat uit een team van professionals. Onze specifieke kennis en ervaring en onze moderne machines en apparatuur maken ons tot een allround las- en constructiebedrijf. Al onze medewerkers zijn geslaagd voor hun 'welder approval test certificaat' ISO 9606-1. En daarnaast is Gerritsen Metaaltechniek ISO 3834-2 en voor staalconstructies EN 1090-1 volgens executieklasse 3 gecertificeerd. De kwaliteit van onze producten en veiligheid op de werkplek staan bij ons voorop. Daarom zijn wij aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie, de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal.

Wij leveren maatwerk in Ede en omstreken en ook daarbuiten. Produceren doen we in de hoeveelheid die u wenst: van enkele stuks tot een volledige serie. Wij zijn snel, flexibel en servicegericht. En dankzij onze jarenlange ervaring in en met metaal kunnen we vrijwel ieder constructiewerk aan.

Constructiewerk is vakwerk! En dat vakwerk is niet mogelijk zonder een modern machinepark en gecertificeerd personeel. Het is steeds weer een uitdaging om tot op de millimeter nauwkeurig te werken. Bij Gerritsen Metaaltechniek staan al haar klanten in Ede en omstreken centraal. Wij bieden maatwerkoplossingen in staal, RVS en aluminium. Wij kunnen u op een breed terrein van dienst zijn zoals ontwerpen, buis- en plaatverwerking, constructiewerk, conservering en montage.

Informeer vrijblijvend wat Gerritsen Metaaltechniek voor u kan betekenen. Vul ons contactformulier in of neem contact op met onze verkoopafdeling.