BARNEVELD

Let op!

Onze vestigingsadres is:

Klein Landaas 10
3931 GC Woudenberg

Op zoek naar een constructiebedrijf in Barneveld ?

Gerritsen Metaaltechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en bewerken van metaalconstructies. Wij zijn van alle markten thuis. Voor constructiewerk in Barneveld maken we gebruik van verschillende lastechnieken. Zo is er MIG/MAG, TIG, BMBE, poederlassen en elektrisch lassen met een beklede elektrode en dient er in het proces ook rekening gehouden te worden met verschillende soorten lasmaterialen zoals poeder gevulde draad of massieve draad.

Constructiewerk is vakwerk!

En dat vakwerk is niet mogelijk zonder een modern machinepark en gecertificeerd personeel. Het is steeds weer een uitdaging om tot op de millimeter nauwkeurig te werken. Bij Gerritsen Metaaltechniek staan al haar klanten in Barneveld en omstreken centraal. Wij bieden maatwerkoplossingen in staal, RVS en aluminium. Wij kunnen u op een breed terrein van dienst zijn zoals ontwerpen, buis- en plaatverwerking, constructiewerk, conservering en montage.

Gerritsen Metaaltechniek luistert goed naar uw wensen en wij brengen onze kennis en ervaring in om samen te komen tot een optimale oplossing zowel op het gebied van duurzaamheid, uitstraling en functionaliteit.

Heeft u vragen over wat Gerritsen Metaaltechniek voor uw constructiewerk in Barneveld kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met onze verkoopafdeling.