AMERSFOORT

Op zoek naar een constructiebedrijf in Amersfoort ?

Gerritsen Metaaltechniek levert volledige service in de regio amersfoort: van ontwerp tot afwerking. U schakelt de vakmensen van Gerritsen Metaaltechniek in voor prototypen, onderdelen, halffabricaten of eindproducten. Produceren doen we in de hoeveelheid die u wenst: van enkele stuks tot een volledige serie. Wij zijn snel, flexibel en servicegericht. En dankzij onze jarenlange ervaring in en met metaal kunnen we vrijwel ieder constructiewerk in Amersfoort aan.

Constructiewerk is vakwerk!

Zowel grote en klein ondernemers in de regio Amersfoort zijn bij ons aan het juiste adres als het gaat om metaal en metaalbewerkingen. Om de kwaliteit te garanderen werken we o.a met ons eigen interne kwaliteitsbeleid en werken we volgens de ISO 9001 norm. Daarnaast zorgt ook een hoge mate van betrokkenheid bij onze klanten voor de gewenste kwaliteit.

Constructiewerk bestaat uit het uitvoeren van uiteenlopende laswerkzaamheden en verspanende bewerkingen. Gerritsen Metaaltechniek is onder andere ISO 3834-2 en voor staalconstructies EN 1090-1 volgens executieklasse 3 gecertificeerd.

Informeer vrijblijvend wat Gerritsen Metaaltechniek voor u kan betekenen. Vul ons contactformulier in of neem Contact op met onze verkoopafdeling.