CONSTRUCTIE WERK

U kunt bij Gerritsen Metaaltechniek voor zeer uitlopende constructiewerken terecht. Door ons uitgebreide machinepark en onze gespecialiseerde vakmensen kunnen wij het product vervaardigen zoals u dat wenst. Gerritsen Metaaltechniek kenmerkt zich door een snelle, flexibele en efficiƫnte aanpak van projecten en denkt met u mee naar het beste antwoord op uw constructievraag of dit nou groot of klein is. We leveren maatwerk met voordurende aandacht voor kwaliteit.

Zowel halffabricaten/onderdelen als complete samenstellingen in kleine en middelgrote series kunt u bij Gerritsen Metaaltechniek onderbrengen. Indien gewenst kunnen de staalconstructies worden voorzien van de gewenste oppervlaktebehandelingen zoals thermisch verzinken, poedercoaten en epoxyprimer in kleur.

  • Bij constructie werk wordt onder andere gebruik gemaakt van de volgende expertises; ponsen, stansen, lassen, zetten en knippen.
  • Bij een ponsbewerking worden middels een matrijs vormen uit plaatmateriaal gesneden of wordt op een andere manier bepaalde onderdelen van een constructie door drukkracht verwijderd.
  • Bij stansen worden door een machine stukken plaat eruit geslagen. Met een stansmachine is het ook mogelijk om een bepaalde vorm aan een plaat te geven.
  • Met lassen worden bepaalde elementen staal of constructiewerk aan elkaar verbonden. Lasverbindingen zijn heel sterk, licht en stijf en vaak eenvoudiger, goedkoper en sneller dan andere verbindingstechnieken. Een van de grootste voordelen is dat er geen verzwakking van de constructie optreed zoals dat wel het geval is bij bouten en klinknagels.
  • Bij zetten wordt een stalen plaat omgezet in een driedimensionale vorm. Een voordeel van zetten is dat lasnaden vermeden kunen worden.
  • Bij knippen wordt vaak materiaal ingekort tot de gewenste afmeting. Knippen kan bij ons voor een enkel onderdeel maar ook voor serieproductie.

Heeft u vragen over wat Gerritsen Metaaltechniek voor u kan betekenen op het gebied van constructiewerk neem dan contact op met onze verkoopafdeling.